Ett fönster mot hösten

Trädet utanför fönstret
Väntar på att hösten ska komma
Skorna står där och längtar
efter dina fötter och ut i friska luften!
Boken i hyllan – tyst och tålmodig,
ända tills du behöver den.

Bengt Berg

I Segerstads Hembygdsförening tror vi att det skulle kunna bli fint med ett fönster till i Magasinet. Har du kanske ett gammalt fönster, liknande det här, 1m x 1m ungefär, så hör av dig till Mikaela Humble   070 1041691.

Fönsterrenoveringskurs  under ledning av Mikaela ,Wermlands Byggnadsgille.,

Höstens första pubkväll

Fredag 28/9 kl. 19.00-22.00 i Magasinet, Segerstabyn

Vi bjuder på korvoch bröd.
Alkoholfría alternativ är en självklarhet
och för barnen finns alltid något gott och roligt att få.
Nya böcker att låna finns i bokhyllan!

Uzbekistan

Onsdag 31/10 kl.18.30 i Magasinet, Segerstabyn

Margaretha Jansson berättar och visar bilder från sin resa.
Kaffe och smörgås. 40 kr.

Magasinet nymålat inför höstens verksamhet!

IMG 2070
IMG 2072
IMG 2075
IMG 2078
IMG 2083

PUBEN

Välkommen till Puben i Segerstabyns Magasin
- sista fredagen varje månad -

träffas vi i Magasinet kl.19.00 - 21.00
Om du är under tjugo år är de alkoholfria alternativen en självklarhet.
För mindre barn finns det alltid lite smått och gott och något roligt att få ur nedersta lådan i det stora skåpet.
Gert och Karl-Johan står för kunnandet och för minst tjugo olika sorters öl.
Välkommen att dela trivsel och gemenskap.

Begrip detta, den som kan!
Antalet besökare på våra påhitt och evenemang bara ökar och ökar.
Antalet betalande medlemmar bara minskar och minskar.

Om du stödjer Segerstads Hembygdsförening så kan vi fortsätta med, ja Valborgsmässofirandet t.ex. Vi hade tänkt oss en Eldshow med TeaterMimulus i år igen! Vi ordnar Sommarcafe, Adventscafe´ och Konstcafe´ i Magasinet. Mat- och- Konstrunda. Midsommarfirande. Spökrunda. Det finns en pub för medlemmar. Böcker att låna i Magasinet. Grillkvällar. Föredrag. Vi kan trycka böcker. Allting kostar och i år . . . kära ni, i år måste vi reparera en hel vägg i Magasinet och lösa värmefrågan på något bra sätt. En värmepump vore perfekt. Härligt för alla som lånar Magasinet för trevliga möten och fester. Vi som sitter i Hembygdsföreningens styrelse, vi jobbar alla helt ideellt. Men allting annat kostar och allt är beroende av medlemmarnas stöd.
För att stödja Segerstads Hembygdsförening 2018 så betalar du in 150 kr. per hushåll på bg 279 - 5235   eller använder inbetalningskortet här nedan. Glöm inte att skriva namn.

Varmaste tack! Nu kan vi jobba vidare.

Stöd din hembygdsförening!

Vi upprepar oss gärna, stöd oss genom att sätta in 150 kr. per hushåll på bg 279-5235.

På det sättet hjälper du till att göra Segerstad till en skön plats att leva och bo på, en plats att återvända till.
Allt gott önskas du från oss i styrelsen.