Vi startar med årsmöte torsdag 23/3 kl.18.30 i Församlingshemmets källare.

Passa på att se vårt rum, det fina gamla biblioteket med väggmålningarna. Följ de stadgeenliga förhandlingarna
och njut sedan av kaffe, smörgåstårta och när Lars Gustavsson, Stora Abbortan, läser egna dikter.
Varmt välkomna!

Puben i Magasinet !

Som medlem i Segerstads Hembygdsförening är du varmt välkommen till vår pub.
Tack vare Gert Almén och Karl-Johan Holmberg, kan du varje sista fredag i månaden kl.19.00 – 21.00 känna dig varmt välkommen till vår pub.
Här umgås vi i all enkelhet och trivsel. Här kan du träffa dina vänner och få nya dessutom.
Här kan du smaka spännande ölsorter, välja ett glas vin eller lika gärna något alkoholfritt.
Alkoholfritt är förstås det självklara alternativet innan du fyllt 20 år.
För barn finns det Festis och lite annat smått och gott.  Rätt som det är kan du få chansen att vinna ett musikquis!

Valborgsmässoafton . . . mer information senare.

26/ 5 Grilkväll vid Magasinet

och sista puben före sommaruppehållet i juni-juli-augusti.
Ta med något gott att grilla. Grillarna glöder från kl.19.00

Midsommarafton kl.11.00

på Segerstabyns skolgård. Vi klär midsommarstången och dansar under ledning
av Åsa Grumer och till musik av Åsa och Anders på fiol och familjen Strandberg på det mesta.
Ta med egen kaffekorg och njut ert elvakaffe i gröngräset eller köp nybakat från Cafe´Mynta .
Ta gärna med blommor!

Sommarcafe´i Magasinet.

Varje helg, lördag-söndag i juli ,kommer det att finnas kaffe, saft och
hembakat i Magasinet mitt i byn. Det är Sanna och Lisa Skyttborn som ansvarar för den här satsningen
och hälsar alla varmt välkomna. Öppet13.00 – 17.00

MAT-och KONSTRUNDAN  lördag 19 /8

Efterlängtad och efterfrågad. Skriv upp dagen med detsamma!
Vi återkommer om detta förstås, men hör av er med idéer och tankar till Margareta Edsgård tel: 070 2584479